sábado, 11 de abril de 2009

Novetats científiques


El jaciment arqueològic d'Atapuerca és una contínua font de sorpreses. A les recents troballes de restes del paleolític i neolític se li acaba de sumar el d'una merda de 2 pams en perfecte estat de conservació. Els científics s'han afanyat al màxim en el seu estudi i datació.

El carboni 14 no enganya
Proves realitzades amb carboni 14 a la merda per conèixer la seva antiguitat amb exactitud han revelat que té una edat aproximada d’una setmana, i fins i tot diverses anàlisis de l'ADN han determinat que el "propietari" és el propi Director de l'excavació. Quasi res.

Recordem que la seva mesura també és una mica excepcional: una poc més de 2 pams. "Pel que sembla el Director aquell dia es va inflar com un porc i va haver de rebentar per algun costat", segons va declarar un famós arqueòleg.

“Va ser sense voler"
El Director, que va ser agafat in fraganti, va reconèixer els fets, encara que amb puntualitzacions: "Sí, reconec que és meva. Però és que no podia més, francament. Estava a punt de rebentar. ¿ Vosaltres què haguereu fet ?. Venia de l'aniversari del meu fill i em vaig posar fins el cul d'entrepans, coques i botifarres. De veritat, un poc més i explote".

Bo, només dir que associacions cíviques ciutadanes ja han organitzat manifestacions populars per demanar la dimissió del Director citat, per porc. ¿ No seria més fàcil ensenyar-lo a usar un WC ?.

(Informà el reporter Trencapilotes)

6 comentarios:

  1. LLastima, això podia haver revolucionat la prehistoria

    ResponderEliminar
  2. I tant. ¡ Una merda de 2 pams ¡. La revolució social que la societat volia. De segur que el Director ho va fer amb finalitat científica.

    ResponderEliminar
  3. Oye y si la han encontrado en Atapuerca, ¿por qué no atanalpuerco que la ha dejado ahí?
    Me encantan los juegos de palabras,... ^^
    Beeeso!!!

    P.D: Mañana quizá se desvele el por qué del nombre del día de la Mona ...tan tan tannn

    ResponderEliminar
  4. Tal vez no lo aten porque puede servir de argumento para la nueva película de Indiana Jones: 'La excavación infernal y la mierda de 2 palmos'. Éxito seguro.

    A propósito, lo del nombre del día de la mona nunca hemos sabido el porqué, no estaría de más que alguien nos lo dijera (nota: bien es cierto que nosotros no sabemos el porqué de casi nada, pero es que de algo hay que hablar).

    ResponderEliminar
  5. Pues menos mal que ere una necesidad de evacuar... y no sexual, sino ahora estariamos ante un claro caso de necrofilia con fosiles.

    ResponderEliminar
  6. Bueno, lo estamos investigando, pero se oyen rumores que el Director tuvo sexo con alguna calavera. Ya lo confirmaremos.

    ResponderEliminar