sábado, 25 de abril de 2009

Enorme gesta esportiva

Cim de l'Everest.- Done fe que aquest barcelonista és dels qui ja no hi ha. Tot el món hauria de ser tan complidor com ho és ell. Ho va prometre i ho va fer. Si bé és cert que una mica més i es xafa la llengua amb les botes, que això de pujar a l'Everest amb la sogra a l’esquena no és tasca fàcil ni agradable.

Home de paraula
La seva sogra sempre va dir que el Barça mai no aconseguiria 2 copes d'Europa, però ell estava més que segur. "Encara que toque fitxar a tot el Manchester United, al final ho aconseguirem, estic segur". Però clar, les sogres per definició estan només per donar problemes, i aquest cas no va ser una excepció. "Seria capaç de fer un striptease si el Barça ho aconsegueix, però segur que no", afirmava mentre feia ganxet al seu balancí de l'època de Tuthankamon.Però no comptava amb la fèrria voluntat del seu familiar, i aquest li va proposar que la pujaria a lloms a l'Everest si el fet succeïa. En realitat suposem que no s'ho esperava ni ell, perquè a més resulta que la senyora en els últims mesos ha engreixat més que una vaca. Però res no deté la voluntat d'un barcelonista acèrrim, res.

"Cal fotre's, van i guanyen 2 copes d'Europa"
Certament la vida dóna moltes sorpreses, i quan el Barça va aconseguir la seva segona copa europea, a aquest senyor li van entrar unes suors fredes que li relliscaven pel coll, baixaven pel melic i el mullaven fins als turmells. "Em vaig posar a resar com mai no ho havia fet, esperant que la meva sogra no recordara. Però ja se sap que les sogres les carrega el diable. I la meva a més fa com 3 o 4, toca fotre's”.I així, d'aquesta manera es va produir la bella gesta. Diuen que la senyora vol repetir. I el barcelonista li ho ha promès només si el Barça guanya 250 copes d'Europa. Aquesta vegada ja serà una mica més difícil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario