sábado, 14 de marzo de 2009

! No m'ho puc creure ¡


Frontera entre Sèrbia i Kosovo.- Han hagut de passar un bon grapat d’anys per poder trobar l’afamat carro de Manolo Escobar, i la veritat és que ningú s’esperava que la seva localització fóra la que ha sigut: un lloc perdut entre Sèrbia i Kosovo.

Però és que Escobar mai no havia especificat que el seu carro era en realitat un carro de combat, en concret un Pànzer 8500 de la segona guerra mundial armat amb míssils terra-aire, bombes destructores i un futbolí a l’interior.

La pista andalusa
La cançó deia que se’l furtaren mentre anava de romeria, el que no sabíem és que Manolo anava de Romeria a Sèrbia, ¿com podia ningú saber això?. Tots els esforços van estar concentrats en la rodalia de Sevilla, però res de res. De fet han passat ja tants anys que els propis jugadors del futbolí s’han jubilat i tot. I ara que ho pense, ¿com collons van poder introduir un fubolí dins d’un tanc?. Ja ho investigarem, tranquils.

El dia de la troballa.
En realitat s’ha pogut saber que el carro pertanyia a Manolo després de fer l’anàlisi d’ADN a uns quants pèls d’una patilla que van trobar casualment uns lladres de tancs. A més a més el fet d’estar tot l’interior ple de pòsters de la Pantoja, el Camarón i uns quants d’eixos va fer possible localitzar el seu propietari. En aquests moments estan traslladant el carro al domicili del cantant per tornar-li’l ja que hi ha una bona recompensa per la seva entrega. Mai m’haguera imaginat que Escobar tindria tanta imaginació, sembla una història a l’estil del Codi Da Vinci, però versió de tercera regional.

(Informà el reporter Tontolpot, ¿ho he fet bé?).

5 comentarios:

  1. jajaajajaaaaja muy bueno!!! me reído mucho!!!! saludos!!!!!!
    PD: Escobar 007!!!!!

    ResponderEliminar
  2. I ara m'ha quedat a mi un dubte: ¿S'haurà nacionalitzat Manolo kosovar o serbi?. Continuarem investigant.

    ResponderEliminar
  3. Seguro que lo usaba de picadero de ahí el eterno lamento de su perdida. ¿Cuántos misiles habrá tirado desde su carrito? :-)

    ResponderEliminar
  4. Jajaja, eixa no me l'esperava. Mira, potser. Però osti tu, el futbolí molestaria una mica ¿no?.

    ResponderEliminar
  5. El futbolín era su mayor atractivo... a ver si te crees tu que esas manivelas y esos muñequitos sólo servian para darle a la pelotita :-)

    ResponderEliminar