martes, 3 de marzo de 2009

El Banc Central Europeu admet com a bons els bitllets del Monopoly.

Les genials mesures anticrisi no paren d’arribar. Davant l’escassesa de diners del personal, el BCE (Banc Central Europeu) pensa admetre com a bons els bitllets del Monopoly per tal de dinamitzar l’economia d’Europa. I també estudien donar validesa a les fotocòpies de l’euro actual, sempre que vagen en colors i no semblen massa cutres.

Brussel·les.- A més d’un fenomen li estarà ixint fum del cervell de tant de pensar. Diguem que els del BCE són més tarugos que ahir però menys que demà (¿qué t’havies pensat?). La cosa és que la gent tinga la butxaca plena de diners, i no sols de calendaris de mà de ties en boles. I pareix que tot val: bitllets del Monopoly, fotocòpies, xecs signats per Popeye…

Tot siga per avançar.
Segons el Superdirector General de l’assumpte dels diners: “L’economia no deu d’aturar-se mai. Pagueu com vulgueu, però pagueu, collons. Podeu donar a compte un rellotge, unes bragues, les sabates, qualsevol cosa. Excepte preservatius usats quasi tot val, i ho dic perqué ja va ocórrer una vegada”.

Recórrer a l’intercanvi.
“També podeu intercanviar coses lliurement. Compres una moto per exemple i soltes la foto de la mili de ton fill més la boina de ton pare, el comerç deu ser lliure. I tots contents. També cap la possibilitat d’intercanvis humans; podem canviar 3 fills per una bola de formatge, una sogra per un sofà últim model, etc”.

Osti tu, ara que m’en recorde, jo tinc per casa uns xavos de Franco. Si encara vaig a ser un ric de la nova economia…

(Informà sense ganes ni qualitat el reporter Trosdesoca).

4 comentarios:

  1. cheques firmados por Popeye... Y con Oliva de avalista.

    ResponderEliminar
  2. Esto sí que es la refundación del nuevo capitalismo, y lo demás son pijotadas.

    ResponderEliminar
  3. Si también aceptan las colecciones de cromos de futbol y de dibujos animados de Danone, creo que me compraré un claro de luna obvio, un aurora boreal borracha o el murmullo de una cascada tímida ;-)

    ResponderEliminar
  4. La verdad es que da la impresión que todo va a valer. ¿Y a qué se van a dedicar ahora los falsificadores de moneda?.

    ResponderEliminar