jueves, 26 de marzo de 2009

La notícia que els joves esperaven


Novelda.- El Pla d’Ocupació Local es troba en marxa, ja tocava. La primera decissió ha sigut crear diverses places esportives per als joves de la localitat. Pensen que Novelda, entre altres moltes coses, és una ciutat amb esportistes d’allò més afamats, ciutadans que ens fan sentir-nos orgullosos de ser d’aquí. Equips en tercera regional, tenistes jugant amb peroles, ciclistes amb tricicles…tenim de tot i més.

“Els joves són la clau”
Hem entrevistat al Regidor d’Esports, qui després de vomitar de l’alegria de veure’ns, va dir: “Mireu, Novelda aspira a tot: la final de la Champions League, el proper Mundial de Futbol, les Olimpiades, la Eurolliga de petanca, el Festival d’Eurovisió, la Convenció de Caçadors de Caragols de Serra, etc. Acabem de ser nomenats Capital Mundial Universal i això vol dir alguna cosa. El cas és que hem pensat a formar els joves en la pràctica no només esportiva, sinó també cultural, ètica, pornogràfica, musical, econòmica i algunes coses més que no me’n recorde. Som i serem els millors, i a més no pensem pagar res a ningú, eixa és la millor forma d’instruirse en la vida; no pensar només en els diners. Merda als poderosos”.

Sense subvencions
També li vam preguntar si havien subvencions per a la gent que fem blocs a Internet en els quals promocionem la ciutat. “Jo no m’encarregue d’això, però vosaltres vos mereixeu tot, excepte diners. Teniu imaginació, vitalitat, ganes de viure, barba de 5 dies, il·lusió, empenta, ¿per a què voleu més?”. No sé, sona bé però segur que hi ha truc. Per si de cas millor serà que ens fiquem el xandall i comencem a còrrer, per si canvia d’idea i apareixen els diners. El que passa és que no tenim clar si som molt joves, però ¿tu has vist els de les fotos?.


(Entrevista realitzada en un WC de l’Ajuntament)

2 comentarios:

  1. con eso se ve que no hay edad para ser lo que se plazca!!!

    ya abuela caminaba todos los dias 5 kilometros

    bueno bueno tenia que ir a compar el pan y la leche y hasta alla estaba la tienda mes cercana... jajajajajajaja

    ResponderEliminar
  2. Nosotros aún no nos explicamos qué cojones hace el viejo del hacha en pelotas. Igual ese ejercicio reactiva la circulación o algo así, vete a saber.

    ResponderEliminar