sábado, 28 de marzo de 2009

Les màquines s'imposen pertot arreu


Alcoi.- Amb la posada en funcionament del primer Divorciador Automàtic a Alcoi arranca una nova revolució dins del món de la parella i del matrimoni. L’objectiu era molt clar: acabar amb les llargues cues i llistes d’espera per poder divorciar-se. La innovació sembla haber agradat als usuaris, que en el termini de 5 minuts poden divorciar-se sense majors problemes. L’únic problema és que no tingues 1 euro que és el preu de cada divorci.

Rapidesa i eficàcia
En tots els jutjats l’instalaran, és pràctic, còmode i barat. A més no hauràs de respondre a preguntes estúpides d’aquelles de “considerant que vosté és soci de l’Hèrcules, que els iogurts han apujat el seu preu 3 cèntims aquest mes i que Londres no és la capital de Matatxingòrria ¿és segur que vol divorciar-se? ¿però segur del tot?”, i altres semblants. D’altra banda ens asseguren que si et tornes a casar l’euro te’l reintegren per transferència bancària. Quina gran idea.

Servici 24 hores
També diuen que podràs divorciar-te a qualsevol hora. La demanda de divorcis a les 4 de la matinada ha anat en augment, de la qual cosa desconeixem el motiu. Alguns diuen que quan la gent s’emborratxa, allà a les 3 de la matinada els efectes són més brutals, i d’aquí que a les 4 ja vulga la parella divorciar-se. Allò que es diu estar fins les pilotes. Per cert, hi ha preus especials per a grups, joves i jubilats. ¿T’imagines un grup de jubilats de 40 o 50 divorciant-se alhora?. Jo no, però deu de ser divertit. Visca el Divorciador Automàtic.

(Reportatge realitzat per un robot, que ens eixia més barat que pagar un reporter).

4 comentarios:

  1. Bueno, dicen q en España se rompe cuatro parejas (con o sin divorcio) por minuto. No sé si la cifra es correcta, pero si lo es... Oyes, el invento es güeno ;-)

    Saludos, gente!

    ResponderEliminar
  2. La idea del divorciador automático se nos ocurrió al ver que en algún cementerio instalaron un software para localizar a los fallecidos, algo así como el Google Maps.
    Y lo cierto es que muchas cosas de automatizarán, sólo es imaginar: El despedidor automático (para las empresas), el insultador automático (para el fútbol), el llorador automático(para los entierros)...

    ResponderEliminar
  3. yo, que no entiendo nada....pero vamos que pasé por aquí, así que os dejo un saludo

    ResponderEliminar
  4. Todo un detalle. Ya nos pasaremos por tu blog a estorbar un poco.

    ResponderEliminar