sábado, 9 de mayo de 2009

¿ Saps nadar ?


París.- No para de ploure, l’aigua m’arriba fins més amunt de les meves pròpies pilotes. El diluvi universal al costat d’acò és com comparar el Cañita Brava amb Elvis Presley. No té res a veure. Porta 15 dies plovent i sembla que no s’aturarà la cosa. Alguns fins i tot ja estan venent pels carrers llanxes i vaixells de la grandària del Titànic. La veritat és que acollona.

C’est la vie
Amb tot, diuen que per al dia de l’esperada final plourà una mica menys, ja veurem. Hem entrevistat alguns francesos i ens han dit que “c’est la vie”, però jo afegiria que “c’est la pluie”, que és paregut però no igual. Com sempre la final la jugarà Rafa Nadal contra algú que vulga perdre. Roger Federer ja ens ha comentat que passa del tema, que s’ha fartat de fer el borinot davant el mallorquí. A aquest pas com no jugue contra el conserge de les pistes…

Morir amb les botes (katiuskes) posades
Nadal ha estat provant les noves katiuskes i diu que són una mica incòmodes, però que per ell no hi haurà problema. Com si toca jugar en pilotes, bon tros d’animalot de marge està fet. Però els seus rivals no volen jugar d’aquesta manera. Djokovic ens ha confessat en serbi que és una bona excusa per a perdre i Murray diu que a Escòcia açò passa cada dia, però que sense vaques al voltant no és igual. Home, podrien posar unes quantes.

Per si faltava algú…
I casualment ens hem trobat al nostre amic Hristo Stoichkov, que com sempre ha declarat: “Són tots uns fills de puta, jo els mataria cremant-los a foc lent”. Potser Hristo fóra un digne finalista. L’únic problema és que li faria tragar la raqueta a l’àrbitre i escopiria totes les càmares de TV. Ara, que ben pensat l’espectacle és això, ¿sí o sí?.

(Informà Klaüs Trofòbik, fart i avorrit)

4 comentarios:

  1. Mejor que katiuskas, que jueguen en chanclas, y a ser posible, en tanga, a ver donde meten las bolas de saque

    ResponderEliminar
  2. La verdad es que eso sería de lo más original. Vamos a proponerlo, nos has convencido.

    ResponderEliminar
  3. Deberían emplear trajes de neopreno.

    ResponderEliminar
  4. Ciertamente ver a un tenista con traje de neopreno, tanga y chanclas debe ser todo un espectáculo.

    ResponderEliminar