martes, 9 de junio de 2009

Pixadors sense fronteres


Alacant.- A grans mals grans remeis. Això va ser el que van pensar els dirigents del consorci de bombers d'Alacant. En vista de la seva trista situació econòmica han decidit economitzar aigua per a l'apagat d'incendis, "és un bé escàs i cal utilitzar-lo només en molt determinats casos, com per a rebaixar cubates molt carregats".

A pixar s'ha dit

L'ordre no s'ha fet esperar: els bombers hauran d'apagar tota classe d'incendis pixant, encara que l'incendi es produesca en un pis 25. Tot serà qüestió de tenir una gran potència de pixada. I com podrà dur-se això a terme?. Bé, els grans mandataris ja han pensat en això i tenen el seu pla organitzat.

Fase A

"El primer és que els bombers beguen uns 500 litres diaris d'aigua, per a així poder expulsar-la a pressions descomunals", ha declarat algú amb corbata i cara d'imbècil, que suposem que seria algun responsable.

Fase B

Per si això no fóra suficient, s'autoritza els bombers a escopir i fins i tot a vomitar líquids. Tot siga per la seguretat dels ciutadans i la protecció dels edificis.Jo de moment me’n vaig d'aquí, que els bombers estan fent pràctiques i acabaré com aquell de "ballant sota la pluja".

Per cert, si a algú li interessa veure com es preparen aquestes "operacions", poden fer un cop d'ull al bloc tiosmeando.blogspot.com, on porten anys recopilant fotos de gent pixant, no t’amargues.

6 comentarios:

  1. Les cerveses per emplenar el diposit estan subvencionades ????? :)

    ResponderEliminar
  2. Segurament, ja que es tracta d'economitzar aigua. Això sí, cervesa de tercera divisió. I gràcies.

    ResponderEliminar
  3. casi no me entero... pero vamos, yo creo que alguna vez todos hemos sido bomberos (aunque sea toreros) jajajaja si subvencionan las birritas nos avisáis (eso si lo he pillao jajaja)

    ResponderEliminar
  4. el bai no sirve de bombero porque con todo el ponche-cola que se mete pal cuerpo lo unico que haria seria avivar el fuego.

    Un saludo. No veas lo que nos ha costao traducir esto, de aqui a un mes bilingues, jejejeje.

    ResponderEliminar
  5. Yo escuché una vez un chiste similar que decía que la Reina de Inglaterra, por su afición al alcohol, si algún día la incineraran estaría 3 días ardiendo. Aunque, bueno, siempre se la puede apagar meando, claro.

    ResponderEliminar