martes, 25 de agosto de 2009

Cau Rússia





12 comentarios:

  1. Si, eso ya lo esperaba, esas 3 personas de Badajoz habían sido preparadas por las fuerzas secretas del gobierno de ZP, estaban entrenándose desde aquel momento en el que ZP dijo que nos íbamos a follar a Rusia. Al parecer ha cumplido la promesa. creo recordar que se trataba de los soldados Latengo Grande, Bombe Romanguera y Veinte Parati.

    ResponderEliminar
  2. Tanhäuser: A bones hores. Ara només li queda posar-se a disposició de les forces ocupants. Ja me'l veig tirant d'un carro o feines molt pitjors. Està sentenciat.

    Miguel Ángel: Las invasiones con fines sexuales tal vez no sean tan malas. Además, creo que uno de los invasores es mujer, así que tal vez se líe con Putin. Ya veremos qué sale de este fregao.

    ResponderEliminar
  3. jajajajajaj buenas muy buenas

    la de la directora sanfarinfas esta graciosa jajajajaj

    la chica que busca la prueba ya me imagino todos sacandole la vuelta...jajajajaj

    ResponderEliminar
  4. És que els del poble portaven armes de destrucció massiva: la verge davant les tropes i d’aquesta manera ja podran ja, que si no, haurien corregut com conills.

    Salutacions cordials.

    ResponderEliminar
  5. P'Pito: No tendrás nada que ver con lo de las pruebas de paternidad ¿no?. Porque vale que la tía se haya tirado a todo el pueblo, pero también a americanos ya sería el no va más de la internacionalidad.

    Enric Pérez: Sembla clar que els de Badajoz no podien perdre de cap manera. I atenció perquè he escoltat que ara van a per EEUU.

    ResponderEliminar
  6. L'avantatge que nosaltres tenim és que les notícies que no trobem enlloc ens les inventem i en pau. I com que fem el bloc perquè ens passa simplement pels collons ni donem explicacions a ningú ni falta.
    Això sí, notícies com aquesta ens mostren que no cal anar a la lluna, els extraterrestres els tenim a casa. Cosa que fa anys ja sabíem. Sense novetat.

    Salut i força al canut que diem per aquí.

    ResponderEliminar
  7. Per fi algú diu veritats com punys!

    ResponderEliminar
  8. Sí senyor. I amb tot hi ha gent que no se les creu. De fet estem recopilant notícies autèntiques i ja veuràs en publicar-les com les diferències són mínimes o inexistents.
    Salut i bon humor.

    ResponderEliminar
  9. La realitat sempre sempre supera la ficció. I per a flipar-la, ni Harry Potter ni òsties: España Directo.

    P.D: què s'ha fet de Punt de Mira? Per a un programa bo i realment alienador que tenia C9...
    Estem perdent'ho tot.

    ResponderEliminar
  10. Tens quilos de raó. La veritat és que per a esperpents en tenim prou amb la vida diària.
    En relació a Canal 9 et recomane aquest vídeo:
    http://www.youtube.com/watch?v=jMzJdjet9ys

    Salutacions.

    ResponderEliminar