domingo, 25 de enero de 2009

El Cañita Brava nomenat Cap Militar d'Al Qaeda

És el successor natural de Bin Laden. El relleu ja s’ha produït. El popular Cañita Brava ha estat triat per la cúpula d’Al Qaeda com nou Cap Militar. La seua missió serà sembrar el terror a Europa i a la resta del món.

A Coruña.- La branca europea d’Al Qaeda acaba de nomenar al Cañita Brava com a màxim responsable de les guerrilles europees. Estaven buscant un home amb decissió, amb sang freda i sense escrúpols, i a la fi l’han trobat.

Un dels destacats membres d’Al Qaeda ens ha dit: “Ja era hora de comptar amb una persona altament preparada, amb visió de la cojuntura internacional i sobretot amb esperit “killer”. Estem molt contents, mai no hem tingut a algú així dins les nostres tropes. És un gran dia per l’Islam i per a tots aquells que somniem amb l’alliberament del món”. Per cert, a aquest senyor li diuen Al-Zawh-Haery-Muhammar-nosequé collons, per la qual cosa nosaltres l’anomenarem Manolet i bo.

Com podeu veure a les fotos adjuntes que hem obtingut mitjançant càmera oculta, el Cañita Brava es troba a hores d’ara preparant-se per a la conquesta del món. De moment no se sap on atacarà, però el nou President d’USA ja ha declarat la seua preocupació per aquests fets: “Osti, tu, estic acollonat. De veres. L’ordre mundial està francament amenaçat per aquest super-home. Hem de posar tots el mitjans que pertoquen per tal d’aturar aquest monstruós perill”.

A tot açò hem entrevistat la mare del Cañita, la qual ho troba tot d’allò més normal: “El meu fill sempre ha fet coses rares, la veritat. ¿Vosaltres l’heu vist cantar?. Doncs ja està tot dit. Espere que tot li vaja molt bé i que faça molts amics”.

Segur que amics en farà un bon grapat…

2 comentarios:

  1. Quiero decir que todo mi apoyo y comprensión se lo dedica al nuevo y esforzado nuevo presi de EEUU .Tener que empezar legislatura con cañita brava amenazando no tiene ni punto de comparacion con (y se quejaba) el supuesto mal trago de la niña de Rajoy con zapatero. No es lo mismo.
    Desde este momento , después de publicar este comentario sobre el enemigo público nomber one,se que no podré dormir tranquilo ( a no ser que tire de roncola) y que deberé mirar atrás cada vez que vuelva la cabeza .Pero soy hombre valiente , y no me detendrá un malandrín cuando no lo hace jajapatetico.

    By pindarga comunications.

    ResponderEliminar
  2. Noveldaytantos: Yo no sé tú, pero nosotros los de la redacción estamos acojonados. Sabemos que la publicación de esta noticia y fotos pueden convertirnos en blanco de la ira del Cañita Brava, y eso es algo terrible. Tan sólo comparable con oír cantar al tío.

    ResponderEliminar