jueves, 22 de enero de 2009

El carril-bici ja ha provocat més morts que la Segona Guerra Mundial

Novelda.- El carril-bici ha estat tot un èxit a Novelda. Des que fou inaugurat ja han mort 340 milions de persones, més o menys. El nombre de ferits greus s'eleva al voltant de 185.000. El regidor de Seguretat Vial ha declarat que: "Home, no són tants. En tota carretera hi ha víctimes".

A més ens ha assegurat que tenen previst la construcció d'un "carril idiota", que previsiblement s'omplirà de gilipolles i inútils diversos. La veritat és que d'això a Novelda en tenim i prou.

Sobre el rumors de la construcció d'un aeroport baix terra ha declarat: "Ho estem estudiant. Ja veurem. La idea és atractiva. Però a hores d'ara estem centrats en instal·lar un port de muntanya a la Serreta. El problema és com collons farem arribar vaixells de muntanya a Novelda, però tranquils que l'actual equip de govern ho està estudiant. De fet en la Corporació tenim tècnics d'allò més qualificats, que saben fer la o amb un canut i fins i tot llegir i escriure".

Ufff, ens deixes d'allò més tranquils, de veres.

2 comentarios:

  1. Esta es sin duda el mejor post que he leído en mi vida, y eso que el idioma este lo entiendo porque un asesor mío es de Sueca.

    ResponderEliminar
  2. Como todo gran gobernador, sabe vd. rodearse de gente preparada. Yo estoy toda la tarde intentando escribir su apellido y aún no me sale.

    ResponderEliminar