jueves, 29 de enero de 2009

El líder de l'oposició assegura que veu "coses rares" a Novelda

Novelda.- ¿Coses rares?. ¿Algú sap a què es refereix aquest home?. Les seues afirmacions estan sent motiu de controvèrsia a tot el poble. Les coses sempre han estat perfectament normalitzades a Novelda i tot continua com sempre.

Sembla que tothom desconeix perqué ha fet aquestes declaracions, ja que la normalitat impera per tot arreu. Possiblement es tracte d’alguna estratègia política, però és clar que les seues paraules han sorprés a quasi tots (a qui no les ha escoltades per suposat que no).

Des de l’Ajuntament també coincideixen en aquest punt de vista. No existeix el més mínim indici d’anormalitat i l’assumpte ha causat una certa sorpresa. Segons ha declarat un jubilat que hem entrevistat: “A mi m’importa una merda, de veres. Aneu-vos tots a tocar-vos les pilotes, cabrons”. En aquesta mateixa línia s’ha expressat un jove estudiant: “¿Coses rares a Novelda?. Impossible. Jo quan trobe anormalitats és el dissabte a la nit, que agafe uns pets del quinze amb Marie Brizard i conyac que no veges tu. Però entre setmana la veritat és que tot és d’allò més normal”.


No hay comentarios:

Publicar un comentario