sábado, 7 de febrero de 2009

Aqualia manarà strippers als domicilis per revisar els comptadors de l'aigua

La modernització d’Aqualia ja és un fet imparable. Volen donar una imatge més dinàmica de l’empresa, més actualitzada amb els temps que corren. Moltes empreses esperen a veure els resultats per copiar o no la idea. S’imposen les noves tendències.

Novelda.- “La veritat és que ja estic farta i avorrida del típic paio sossot d’Aqualia que ve a casa i et diu “hola”, veu el comptador de l’aigua i et diu “adéu”. Podien ser una mica més alegres, ja que al capdavall nosaltres som els clients, qui paguem”. Amb aquestes declaracions realitzades per una dona qualsevol sembla evident que la renovació és una necessitat de l’empresa actual. La gent ja no es conforma amb això de pagar i callar. Volen més.

I els dirigents d’Aqualia ja ho han considerat i han pres una decisió: A partir d’aquesta setmana passaran pels domicilis a revisar els comptadors un grup d’afamats strippers, els quals pretenen alegrar un poc la vida al personal. La idea, tan novedosa com atrevida, esperen que tinga una bona acollida a Novelda. “Home si amb això no alegren les cares, doncs ja em direu què punyetes volen”, ha declarat el gerent de la firma.

“De moment només manarem homes, però si la cosa funciona potser que ens animem a manar també dones, ja veurem”. ¿Tindrà èxit l’experiment?. Qui sap.

No hay comentarios:

Publicar un comentario