sábado, 21 de febrero de 2009

Sanitat autoritza les operacions amb anestèsia de garrafa.

La crisi és la crisi. No és moment de tirar diners en coses absurdes, cal controlar la butxaca al màxim. Aquest és el raonament de la Conselleria de Sanitat, la qual ha donat el seu vist-i-plau a la realització d’operacions quirúrgiques amb anestèsia de garrafó.

Castelló.- La política d’economitzar en tot allò que siga possible ha dut a la Conselleria de Sanitat a acceptar anestèsies de garrafa i fins i tot de segona mà, així de dura és la situació actual.

Segons el Conseller d’Assumptes Econòmics: “I doneu gràcies que tenim anestèsia, perqué sinó hauríem de fer com en el Far West, és a dir, operar al personal amb whisky o conyac. Cosa que, tot siga dit, a més d’un segur que li agradaria. Òbviament l’alcohol també seria de segona o mesclat amb tropecentes mil cotxinades per rebaixar-lo”.

Sobre la possibilitat d’operar sense anestèsia ens digué: “També ho vam pensar, ja que tens d’aquell que és més animal que mossegar pedres. Per cert, també pensàrem a contractar algun enganyabobos per fer creure als malalts que ja estaven curats i no calia operar-los, qualsevol cosa per tal d’economitzar. Però el paio demanava molta pasta, ens eixia més car que l’anestèsia”.

El Conseller també ens va dir que pensen suprimir els actuals bisturís per tisores d’eixes de les botigues dels xinesos, les quals es troben d’oferta 3 x 2. I afegí que està estudiant la possibilitat de crear una espècie de quiròfans ‘Self-Service”, on els pacients s’operen ells sols. Tot siga per estalviar-se els sous dels metges.

No hay comentarios:

Publicar un comentario