martes, 3 de febrero de 2009

Troballa al·lucinant: La Magdalena és la mare de Messi.

El presumpte origen diví del blaugrana Messi ja s’ha resolt. La afamada revista científica Science ho acaba de confirmar. La veritat és que vent les 2 fotos de la Magdalena que publiquem no hi ha cap dubte del paregut entre mare i fill.

Novelda.- Mira que ho tenia amagat. Ningú s’ho esperava i molt menys ho sospitàvem. Ha hagut de ser un genetista argentí qui ha confirmat que el barcelonista Lionel Messi és fill de la Magdalena. De la qual cosa es dedueix que Messi és d’alguna manera novelder.

“Sí, igual que a ma mare sempre li ha agradat jugar amb cranis de calavera, jo vaig preferir jugar amb balons de futbol. A cadascú li va una marxa diferent, però en el fons som iguals. Potser jo siga un poc més blanc de pell, però clar, ves tu a saber qui collons és mon pare”, ha declarat Messi.

Un dels seus bons amics, el búlgar Hristo Stoichkov, ha declarat: “És tota una sorpresa, tinc ganes d’anar a Barcelona i felicitar-lo arreant-li una potada als collons, per cabró. És un malparit que et cagues, però bona gent. Adéu, retardats mentals”.

També hem intentat obtindre declaracions de la Magdalena, però no ens ha dit ni pruna. Ni la calavera tampoc. Ho tornarem a intentar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario