jueves, 26 de febrero de 2009

Cortefiel contracta un paleto per a la Secció de Boines.

El difícil món del comerç avança. O almenys això intenta. Volen vendre com siga i llevar-se de damunt tots els remanents d’altres temporades. ¿Ho aconseguiran?. De moment certes empreses capdavanteres com El Corte Inglés o Cortefiel ja han incorporat a les seues Seccions de Boines a reconeguts paletos mundials per a intentar-ho.

Elx.- La contractació del paleto més gran de l’univers per part de l’empresa Cortefiel ha fet obrir l’ull a les empreses més importants de la competència, com ara El Corte Inglés o Vittorio i Luccino. Aquestes empreses veuen en el paletorro un perill potencial per a les seues vendes, tant a nivell europeu com mundial. Ningú dubta de la capacitat del cateto per a vendre boines a destall. És un professional d’aquells que realment ja quasi no en queden. 45 anys amb la boina al cap li fan conéixer els mes intrincats secrets d’aquesta singular prenda de vestir. Diuen que no se la lleva ni per a fer l’amor. A això se li diu fidelitat, sí senyor.

Política empresarial.
Pensen pagar-li en funció de les boines venudes. Per cada 1500 s’emportarà 5 cèntims de comissió, la qual cosa presumiblement el farà ric en 2 o 3 dies. Les empreses més prestigioses de moda ja han manat espies per a controlar l’element i fins i tot intentar fer-li una contraoferta que no puga rebutjar. Ara, deuran d’anar amb molt de compte perqué té una mala llet que flipes i sobretot un garrot sempre disposat a ser utilitzat contra qui calga. Ah, i té molta bona punteria: on posa l’ull posa la garrotada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario