martes, 17 de febrero de 2009

Els nous caixers automàtics t'escopiran si no pagues la hipoteca.

Els banquers diuen estar farts de gent que no paga. Tots volen traure diners però ningú vol tornar-los. És la llei de l’embut: per a mi la part grossa i per a tu la prima. Però la revenja està servida: com no pagues els nous caixers automàtics et bombardejaran a escopinyades.

València.- Cada vegada hi ha més morosos, gent amb la cara més dura que el ciment. N’hi ha d’aquell que no pot per impossibilitat material, però d’altres no paguen senzillament perqué no els passa pels ous, així de clar. Davant d’aquesta situació la banca ja ha pres cartes en l’assumpte i pensa venjar-se de forma cruel (i sobretot repugnant).

“L’escopinyada a la cara té una funció ‘recordatòria’. És per a que no se’t passe que deus la mensualitat de la hipoteca. De pas també et llavarà un poc la cara, que hi ha d’aquell que bona falta li fa. Des del nostre Banc hem apostat clarament per les noves tecnologies al servei del client, de segur que ens ho agrairan”, declarà el Director d’un afamat Banc que no ens ha volgut dir el seu nom i que fou entrevistat amb una bossa de plàstic de Mercadona al cap per amagar la seva identitat.

D’altra banda hem descobert que molts clients ja han optat per ensenyar al gos a traure diners dels caixers, i d’aquesta manera evitar la humiliació. Sí, l’escopit és el gos, però per això diuen que és el millor amic de l’home ¿o no?.

(Informà Klaus Delcotxe).

No hay comentarios:

Publicar un comentario